حجتالاسلام مهدی آقابابایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اصفهان، اظهار کرد: در طول تاریخ، دشمنان تمام سعی و تلاش خود را نموده اند تا نام حضرت رقیه را از کتب پاک، یا وجود چنین دختری را منکر شوند.
وی با بیان اینکه باید گفت این عمل طبیعی است؛ زیرا کدام حاکم ظالمی طاقت دارد که در کنار عمارتی که دلالت بر قدرتش می کند (مسجد اموی) آثار قبری باشد که دلالت بر ظلمش نماید.
مؤلف حوزوی عنوان کرد: با شناسایی حدود ۱۶۰ جلد کتاب تخصصاً پیرامون ام البکاء، کوثر ثانی، شفیعه روز محشر، زهرای سهساله حضرت رقیه(س) که در این کتاب به آن پرداخته ایم، (بهغیراز مقالاتی که در نشریات، مجلات و یا در فضای مجازی منتشر و تألیف شده) به این نتیجه میرسیم که شهرت وجود چنین دختری برای امام حسین(ع) و مسلم بودن آن در جامعه اسلامی باعث شده است که مؤلفان گرانقدری این موضوع را انتخاب نمایند.
وی ابراز کرد: قطعاً آنها اصالت آن را پذیرفته اند و وجود دختری به نام حضرت رقیه(س) در ماجرای کربلا و شهادت او در شام، نرد آنها مسلم بوده است که اقدام به تألیف چنین کتبی درباره او کرده و کتبی که در ذیل به معرفی آنها میپردازیم، را آفریده اند.
حجتالاسلام آقا تصریح کرد: کتاب دیگری هم حقیر با نام «شمع سوزان خرابه شام» به زیور طبع آراسته گردیده است و در مرکز تحقیقات رایانهای قائمیه اصفهان بهصورت رایگان قرار داده شده است.
وی افزود: کتابشناسی حضرت رقیه بنت الحسین (ع) در صفحه و شامل سرفصلهایی چون کرامات السیدۀ زینب و یلیه کرامات السیدۀ رقیه؛ لطیف ترین گلبرگ بهشتی؛ برگ سبز، (مجموعه سروده ها در مدح حضرت زینب و حضرت رقیه(علیهما السلام))؛ بنت الحسین رقیه(علیها السلام)؛ رقیه بنت الحسین (علیهما السلام)؛ گلچین اشعار، نوحه ها، کرامات و مراثی شهادت حضرت رقیه (علیها السلام)؛ دیوان دمعه و شجن؛ حرکت جانگداز بانوان در راه امام حسین(علیه السلام) ... است.
و ی در پایان گفت: به زودی ان شاء الله کتاب «دانشنامه حضرت رقیه یا سرگذشت جانسوز حضرت رقیه (س) » به همین قلم به زیور طبع آراسته گردد و در اختیار علاقه مندان حضرتش قرار گیرد.
قابل به ذکر است که کتاب «کتابشناسی حضرت رقیه بنت الحسین (س) » را میتوانید از سایت مرکز تحقیقات رایانهای قائمیه بازار کتاب بهصورت رایگان از طریق آدرس http://www.ghbook.ir/Book/۱۶۱۱۵ دانلود نمایید.
نظر شما